×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse royals vieren dag van de krijgsmacht

  Koninklijke familie eert leger

  Spaanse royals vieren dag van de krijgsmacht

  Koning Juan Carlos van Spanje heeft samen met zijn vrouw koningin Sofia, prins Felipe en prinses Letizia zondag in Madrid de dag van de krijgsmacht gevierd. Tijdens het jaarlijkse evenement wordt het Spaanse leger geëerd.


  Juan Carlos, Sofia, Felipe en Letizia inspecteerden de militairen die langsliepen op het Plaza de la Lealtad in Madrid.

  De Guardia Real (koninklijke garde), de Unidad Militar de Emergencias (militaire afdeling die zich specialiseert in noodhulp) en de Guardia Civil (gendarmerie) organiseren een week lang culturele en sportieve evenementen en houden open dagen om het publiek kennis te laten maken met de taken van het leger.

  8 juni 2014 - 17:35