×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse koning en koningin reiken cultuurprijzen uit

  Spaanse koning en koningin reiken cultuurprijzen uit

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben woensdag de nationale cultuurprijzen uitgereikt. Dat gebeurde in de kathedraal van Cuenca.


  Op weg naar de ceremoniële overhandiging van de Premios Nacionales de Cultura werd het koningspaar toegejuicht door het Spaanse publiek, dat rijen dik met vlaggetjes langs de weg stond. Felipe en Letizia namen de tijd voor een praatje en om de nodige handen te schudden.

  Tijdens de ceremonie waren er onder meer prijzen uit te delen in de categorieën literatuur, kunst, muziek, theater en televisie.

  13 september 2017 - 15:23