×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaans koningshuis feliciteert Rafael Nadal

  Felipe: 'Rafa, eeuwige legende van het tennis'

  Spaans koningshuis feliciteert Rafael Nadal

  Koning-emeritus Juan Carlos en zijn dochter prinses Elena hebben zondag in Parijs hun landgenoot Rafael Nadal geschiedenis zien schrijven op het gravel van Roland Garros. Voor de twaalfde keer won de Spaanse tennisser de titel. Nog nooit eerder won een tennisser hetzelfde grandslamtoernooi twaalf keer.

  Juan Carlos en Elena zagen Nadal (33) de finale van het Franse tennistoernooi in vier sets winnen van de Oostenrijker Dominic Thiem, die vorig jaar ook al de finale van Nadal had verloren: 6-3, 5-7, 6-1, 6-1. Voor Nadal is het zijn derde Parijse zege op rij en zijn totaal grandslamoverwinningen bedraagt nu achttien.

  Koning Felipe liet zich na de zege overigens ook niet onbetuigd. Op sociale media feliciteerde hij Rafael Nadal met zijn uitzonderlijke prestatie. ”Nadal Garros 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en nu TWAALF!!!! Rafa, Rafa, eeuwige legende van het tennis. Er is niemand zoals jij”, twitterde de Spaanse koning.

  10 juni 2019 - 11:06