×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaans koningshuis feliciteert Rafael Nadal

  Felipe: 'Rafa, eeuwige legende van het tennis'

  Spaans koningshuis feliciteert Rafael Nadal

  Koning-emeritus Juan Carlos en zijn dochter prinses Elena hebben zondag in Parijs hun landgenoot Rafael Nadal geschiedenis zien schrijven op het gravel van Roland Garros. Voor de twaalfde keer won de Spaanse tennisser de titel. Nog nooit eerder won een tennisser hetzelfde grandslamtoernooi twaalf keer.

  Juan Carlos en Elena zagen Nadal (33) de finale van het Franse tennistoernooi in vier sets winnen van de Oostenrijker Dominic Thiem, die vorig jaar ook al de finale van Nadal had verloren: 6-3, 5-7, 6-1, 6-1. Voor Nadal is het zijn derde Parijse zege op rij en zijn totaal grandslamoverwinningen bedraagt nu achttien.

  Koning Felipe liet zich na de zege overigens ook niet onbetuigd. Op sociale media feliciteerde hij Rafael Nadal met zijn uitzonderlijke prestatie. ”Nadal Garros 1,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 en nu TWAALF!!!! Rafa, Rafa, eeuwige legende van het tennis. Er is niemand zoals jij”, twitterde de Spaanse koning.

  10 juni 2019 - 11:06