×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sofia van Spanje bij medische conferentie

  Congres mede georganiseerd door Koningin Sofia Stichting

  Sofia van Spanje bij medische conferentie

  Koningin Sofia van Spanje heeft maandag in Barcelona de opening bijgewoond van de 2e internationale conferentie over onderzoek en innovatie in neurodegeneratieve ziekten. Het gaat daarbij met name om de ziekten Alzheimer, Huntington en Parkinson.


  Het congres is mede georganiseerd door de Koningin Sofia Stichting en dient als ontmoetingsplaats voor geleerden en internationale experts die er van gedachten kunnen wisselen over de laatste stand van zaken in het onderzoek naar de ziekten. Het belang daarvan wordt groter naarmate de wereldbevolking verder vergrijsd, waardoor er meer mensen een ziekte als Alzheimer krijgen.

  22 september 2014 - 17:34