×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Letizia leert over coeliakie

  In gesprek over glutenintolerantie

  Koningin Letizia leert over coeliakie

  Koningin Letizia van Spanje heeft zich laten bijpraten over leven met een glutenintolerantie. Een aandoening die ook wel coeliakie wordt genoemd.


  Op Paleis Zarzuela, in Madrid, ontving Letizia een aantal afgevaardigden van coeliakieverenigingen. Deze verenigingen vertegenwoordigen in totaal zo’n 21.000 Spaanse patiënten en Letizia leerde hoe – met raad en daad van de verenigingen – het leven van coeliakiepatiënten wat draaglijker gemaakt wordt.

  Letizia maakt zich vaker hard voor anderen. Zo was ze eerder deze maand aanwezig op Wereldkankerdag en bezocht ze samen met koning Felipe basisschoolkinderen in het Spaanse stadje Écija.

  LEES OOK:

  De koningin was voor de gelegenheid gekleed in een maxi-jurk met bloemenprint en lange mouwen. De verkoudheid waar ze eerder last van had, leek nu geen issue meer te zijn.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  24 februari 2020 - 12:01