×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Leonor viert elfde verjaardag

  Prinses Leonor viert elfde verjaardag

  Prinses Leonor van Spanje viert maandag haar elfde verjaardag. Leonor is de oudste dochter van koning Felipe en koningin Letizia van Spanje.


  Op de verjaardag van de Spaanse troonopvolgster gaat koning Felipe naar een bijeenkomst waarbij Mariano Rajoy wordt herbenoemd tot minister-president van Spanje. Leonors moeder Letizia reist maandag naar Parijs om de opening van het World Cancer Congress bij te kunnen wonen.

  De prinses van Asturië, zoals de officiële titel van Leonor luidt, gaat met haar jongere zus Sofia naar de school Santa Maria de los Rosales in de wijk Aracava in Madrid.

  31 oktober 2016 - 09:39