×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Felipe en Letizia vieren trouwdag

  Prins Felipe en Letizia vieren trouwdag

  Het is voor prins Felipe en zijn vrouw prinses Letizia donderdag een belangrijke dag. Het is namelijk precies tien jaar geleden dat de twee elkaar het jawoord gaven in de Almudena Cathedral in Madrid.


  Een jaar nadat Felipe en zijn vrouw begonnen met daten, kondigden ze in november 2003 op het koninklijk paleis in Madrid aan met elkaar te zullen trouwen. Tijdens de grote dag had Letizia een jurk aan van de Spaanse ontwerper Manuel Pertegaz, bij de jurk droeg ze dezelfde diadeem die haar schoonmoeder koningin Sofia op had tijdens haar huwelijk met koning Juan Carlos.

  Speciaal voor deze dag heeft Hello! Magazine een slideshow met foto's van het stel gemaakt. Deze is op de website te bekijken. Wat de twee donderdag gaan doen, is bij het blad niet bekend.

  22 mei 2014 - 11:28