×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos en Sofía openen expositie

  Oud-koningspaar samen aan de slag in Madrid

  Juan Carlos en Sofía openen expositie

  Het Koninklijk Paleis in Madrid opende dinsdag de deuren voor de 'De Caravaggio a Bernini', een expositie van Italiaanse meesterwerken uit de zeventiende eeuw afkomstig uit de koninklijke verzamelingen. Het gaat om schilderijen van onder meer Caravaggio en Giovanni Francesco Barbieri, en om beeldhouwwerken van Bernini en anderen.


  De tentoonstelling, die tot 16 oktober te bezichtigen is, werd maandag geopend door koning Juan Carlos en koningin Sofia. Het was de tweede keer in een week dat het gescheiden levende gepensioneerde koningspaar samen verscheen.

  Vorige week waren beiden ook aanwezig bij de lunch die koning Felipe aanbood aan de bezoekende prinses Beatrix,die naar Madrid was gekomen om aanwezig te zijn bij de opening van een expositie met werk van Jeroen Bosch.

  8 juni 2016 - 16:00