×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Noodtoestand in Japan: Felipe belt met Naruhito

  De Spaanse koning steekt de Japanse keizer hart onder de riem

  Noodtoestand in Japan: Felipe belt met Naruhito

  Vandaag werd in Japan de noodtoestand uitgeroepen, vanwege corona. Felipe belde met zijn collega op een ander continent.


  Felipe belt aan de lopende band met buitenlandse leiders. Al sinds het begin van de coronacrisis onderhoudt hij contact met vorsten en hoogwaardigheidsbekleders wereldwijd.

  Tijdens zijn telefoongesprek met de Japanse keizer Naruhito waren de belangrijkste woorden ‘solidariteit’ en ‘samenwerking’, zegt een woordvoerder. Beiden zijn vastbesloten de pandemie gezamenlijk in te dammen. Spanje is hard getroffen door het virus. Met inmiddels ruim 13.000 overledenen en meer dan 135.000 bevestigde besmettingen.

  Lees ook:

  Het Spaanse koningspaar wordt regelmatig op de foto gezet terwijl zij telefoontjes plegen. Vermoed wordt dat een en ander ook een poging is het imago van het Spaanse koningshuis op te vijzelen. Dit omdat Felipe steeds meer afstand neemt van zijn vader, Juan Carlos. Hij staat ter discussie vanwege dubieuze schenkingen van (toenmalig) koning Abdullah van Saoedi-Arabië. Zijn foto werd ook al verwijderd uit Felipes werkkamer.

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA

  7 april 2020 - 14:16