×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Nieuwe wassenbeelden van Spaans koningspaar

  Nieuwe wassenbeelden van Spaans koningspaar

  Het wassenbeeldenmuseum in Madrid heeft nieuwe beelden van koning Felipe, koningin Letizia en hun dochter prinses Leonor in huis gehaald.


  Het nieuwste beeld van Letizia is gekleed in een lange nachtblauwe japon die is gemaakt in een van de werkplaatsen van het museum. De tiara op het hoofd is een exacte replica van de tiara van Ansorena die ze van haar man Felipe kreeg.

  Het beeld van de koningin is alweer het derde beeld van Letizia sinds ze in 2003 haar entree maakte in het Meseo de Cera. Dat was destijds kort na de bekendmaking van de verloving van Felipe en Letizia.

  13 april 2017 - 14:09