×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Mexicaanse president bezoekt Spanje

  Laatste staatsbezoek voor Juan Carlos

  Mexicaanse president bezoekt Spanje

  De Mexicaanse president Enrique Peña Nieto is maandag samen met zijn vrouw Angélica Rivera begonnen aan een tweedaags staatsbezoek aan Spanje. 's Avonds was er ter gelegenheid van het bezoek een galadiner in het koninklijk paleis in de Spaanse hoofdstad.


  Bij het diner waren naast koning Juan Carlos en zijn vrouw koningin Sofia ook prins Felipe en zijn vrouw prinses Letizia aanwezig. Voor het diner sprak de Mexicaanse president zijn waardering uit voor de Spaanse koning, ook Juan Carlos hield een korte toespraak. Eerder op de dag was er ook een lunch georganiseerd.

  Dinsdag gaan koningin Sofia en de vrouw van de president met elkaar op pad. Ze gaan naar het universitair ziekenhuis La Paz. Voor de president staan er nog wat ontmoetingen met Spaanse zakenmensen op het programma. In de middag organiseren Enrique Peña Nieto en zijn echtgenote een receptie voor de koning en de koningin in het koninklijk paleis van El Pardo.

  Het bezoek staat in het teken van het versterken van de bilaterale relaties tussen de landen. Maandag werden de president en zijn vrouw officieel ontvangen. Onder anderen president Mariano Rajoy was hierbij aanwezig, net als minister van Buitenlandse Zaken José Manuel García Margallo. Tijdens deze welkomstceremonie werden de volksliederen van beide landen gespeeld.

  10 juni 2014 - 13:20