×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia pakt koffers voor korte vakantie op Mallorca

  Spaans koningspaar heeft heel wat verplichtingen op Balearen-eiland

  Letizia pakt koffers voor korte vakantie op Mallorca

  Koningin Letizia van Spanje heeft maandag alle tijd gehad om de koffers te pakken voor de korte zomervakantie op Mallorca terwijl haar man koning Felipe in Luik aanwezig was bij de herdenking van het begin van de Eerste Wereldoorlog.


  Aanvankelijk werd gedacht dat Letizia mee zou komen, maar tegenover de krant El Confidential zei een paleiswoordvoerder dat in een vroeg stadium al is besloten dat alleen Felipe naar België zou gaan. Andere verplichtingen waren er niet voor Letizia, die deze week met man en dochters Leonor en Sofia wordt verwacht in paleis Marivent op het eiland Mallorca. Dat was voor Felipe en zijn ouders altijd een favoriete bestemming omdat ze er voor de kust in de Middellandse Zee konden zeilen en, wat betreft Felipe en Juan Carlos, deelnemen aan de strijd om de Koningscup.

  Dit jaar heeft Felipe meer koninklijke verplichtingen want de traditie wil dat de koning tijdens het verblijf op het Balearen-eiland ook een ontmoeting heeft met de plaatselijke autoriteiten. Die ontvangsten staan voor woensdag op het programma in het koninklijk paleis La Almudaina in Palma, een dag later gevolgd door een receptie en op vrijdag een audiëntie in Marivent met premier Mariano Rajoy.

  4 augustus 2014 - 16:20