×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Letizia krijgt voetbalshirt van damesteam

  Letizia krijgt voetbalshirt van damesteam

  De Spaanse koningin Letizia heeft donderdag bezoek gehad van het Spaanse damesvoetbalteam onder de 17 jaar. De ploeg won in mei dit jaar het EK in Litouwen.


  De voetbalsters wonnen de finale met 2-0 van titelverdediger Duitsland en hebben zich in tegenstelling tot de mannen onder de 17 geplaatst voor het WK in Uruguay later dit jaar.

  De Spaanse dames mochten langskomen op het paleis in Madrid om hun overwinning te vieren. Ze hadden speciaal voor de koningin een voetbalshirt meegenomen met haar naam en nummer 10 op de achterkant, en daar was de koningin heel trots op.

  5 juli 2018 - 16:25