×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Leonor van Spanje doet eerste communie

  Ouders, zusje en opa en oma aanwezig

  Leonor van Spanje doet eerste communie

  De Spaanse prinses Leonor heeft woensdag haar eerste communie gedaan. De prinses, in schooluniform, kwam daarvoor met haar hele familie naar de Nuestra Senora de Aravaca-kerk in Madrid.


  Leonor, de prinses van Asturië, deed haar eerste communie samen met haar medeleerlingen. Op de website van de Spaanse krant El Mundo staan verschillende foto's van de prinses die samen met haar vader koning Felipe, haar moeder koningin Letizia, zusje Sofia, opa koning Juan Carlos en oma koningin Sofia bij de kerk aankomt.

  Na afloop vertelde de negenjarige prinses aan verschillende media dat ze best zenuwachtig was en dat ze haar eerste communie woensdag thuis ging vieren.

  20 mei 2015 - 15:29