×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kroonprins Felipe bezoekt het Alhambra met gezin

  Kroonprins Felipe bezoekt het Alhambra met gezin

  De Spaanse kroonprins Felipe heeft vrijdag zijn gezin meegenomen naar het Alhambra in Granada. Het was een privébezoek dat Felipe bracht met zijn vrouw prinses Letizia en hun twee dochters Leonor en Sofía. Het Alhambra is van oorsprong een middeleeuws paleis van de Moorse heersers van het koninkrijk Granada in de Zuid-Spaanse regio Andalusië. Het complex is een van de belangrijkste bezienswaardigheden vanwege de islamitische kunstschatten. Prinses Leonor, de oudste dochter van prins Felipe en prinses Letizia, vierde donderdag haar achtste verjaardag.


  2 november 2013 - 12:44