×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofia viert 80ste verjaardag met familie, kinderen en kleinkinderen

  Koningin Sofia viert 80ste verjaardag met familie, kinderen en kleinkinderen

  Koningin Sofia van Spanje heeft vrijdag haar tachtigste verjaardag gevierd in het bijzijn van haar drie kinderen en acht kleinkinderen. Met haar echtgenoot koning Juan Carlos ging ze naar een concert van het orkest van de Escuela Superior de Música Reina Sofía.


  Bij aankomst werd de moeder van de Spaanse koning Felipe met applaus en gejuich begroet door Spanjaarden die haar in de buurt van de school opwachtten. Bij het concert was onder anderen Pilar de Bourbón, de zus van Juan Carlos, aanwezig. Ook koningin Noor van Jordanië gaf acte de présence. Andere gasten waren de voormalige keizerin van Iran, Farah Pahlavi, ex-koning Constantijn en zijn vrouw Anne-Marie van Griekenland en operazanger Plácido Domingo en zijn vrouw.

  Voorafgaand aan het concert was er vrijdag een lunch voor de jarige in het paleis Zarzuela voor de familie. Daarbij was ook infanta Cristina aanwezig, samen met haar kinderen. Zij was er in januari niet bij toen haar vader Juan Carlos zijn tachtigste verjaardag vierde. Nu was de familie wel compleet, blijkt uit de groepsfoto op de website van het Spaanse hof.

  2 november 2018 - 23:43