×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofia opent expositie in Toledo

  Tentoonstelling over kunstschilder El Greco

  Koningin Sofia opent expositie in Toledo

  De Spaanse koningin Sofia kwam vrijdag naar het Santa Cruz Museum in Toledo. Daar opende ze een expositie over kunstschilder El Greco (1541-1614).


  Op 7 april is het 400 jaar geleden dat de kunstschilder, die voornamelijk in Spanje werkte, in Toledo overleed. De expositie El Griego de Toledo (De Griek van Toledo) is de grootste expositie over de schilder ooit. De tentoonstelling omvat ongeveer 125 kunstwerken, waarvan meer dan de helft uit 29 steden van over de hele wereld afkomstig is.

  De tentoonstelling blijft open tot 14 juni.

  15 maart 2014 - 13:17