×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofia opent expositie in Toledo

  Tentoonstelling over kunstschilder El Greco

  Koningin Sofia opent expositie in Toledo

  De Spaanse koningin Sofia kwam vrijdag naar het Santa Cruz Museum in Toledo. Daar opende ze een expositie over kunstschilder El Greco (1541-1614).


  Op 7 april is het 400 jaar geleden dat de kunstschilder, die voornamelijk in Spanje werkte, in Toledo overleed. De expositie El Griego de Toledo (De Griek van Toledo) is de grootste expositie over de schilder ooit. De tentoonstelling omvat ongeveer 125 kunstwerken, waarvan meer dan de helft uit 29 steden van over de hele wereld afkomstig is.

  De tentoonstelling blijft open tot 14 juni.

  15 maart 2014 - 13:17