×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Sofia is 79 jaar geworden

  Koningin Sofia is 79 jaar geworden

  Koningin Sofia van Spanje is donderdag jarig. De vrouw van koning Juan Carlos is 79 jaar geworden. Op haar verjaardag heeft Sofia geen verplichtingen buiten de deur.


  Ondanks dat haar zoon koning Felipe de Spaanse troon overnam in 2014 zit Sofia allerminst stil. Ze laat zich nog regelmatig zien in het openbaar en vertegenwoordigt Felipe bij gelegenheden waar hij niet bij kan zijn.

  Zo reisde Sofia eind vorige maand nog af naar Thailand om de crematie van de vorig jaar overleden koning Bhumibol bij te wonen en was ze begin oktober bij het huwelijksfeest van de Servische prins Filip en Danica Marinkovic in Belgrado. De Spaanse koningin was eregast op de bruiloft van de zoon van kroonprins Aleksander II en zijn ex-vrouw prinses Maria de Gloria Orléans-Bragança.

  2 november 2017 - 12:43