×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Letizia steunt vrouwenprijzen

  Magazine Yo Dona eert vrouwen die humanitair werk verrichten

  Koningin Letizia steunt vrouwenprijzen

  Koningin Letizia van Spanje ontving vrijdag in het Zarzuela Paleis in Madrid de organisatoren van de Yo Dona International Awards. Met de prijzen eert het Spaanse vrouwenblad Yo Dona jaarlijks, en al een decennium lang, vrouwen die humanitair werk verrichten.


  Yo Dona is een wekelijks vrouwenmagazine over mode en trends dat elke zaterdag bij de Spaanse krant El Mundo verschijnt. De aan het blad verbonden prijzen worden sinds 2006 uitgereikt.

  De tiende prijsuitreiking was dit jaar op 23 juni in het Spoorwegmuseum van Madrid. Een van de prijzen ging toen naar Miriam Alia. Als medisch coördinator van de Spaanse Artsen zonder Grenzen werkte ze in gebieden waar de ebola-epidemie heerste. Een van de andere prijswinnaars, Marta Sánchez, kreeg de onderscheiding voor haar strijd tegen borstkanker. Ook burgemeester Giuseppina Nicolini van het Italiaanse eiland Lampedusa kreeg dit jaar een prijs van Yo Dona voor haar pleidooi om asielzoekers die op het eiland aankomen beter te spreiden over Europa.

  30 oktober 2015 - 13:45