Spain Tourism Innovation

Koningin Letizia spreekt toerismebranche toe: ‘‘Bedankt voor de inspanningen’’

Woensdag was de Spaanse koningin Letizia aanwezig bij de openingsceremonie van de Tourism Innovation Summit (TIS 2020) in Sevilla. Tijdens haar speech bedankte Letizia de toerismebranche voor de enorme inspanningen tijdens de coronacrisis en benadrukte ze het belang van de sector voor het land Spanje. Het toerisme heeft de afgelopen maanden behoorlijke klappen gekregen.

Het internationale congres ging over innovatie binnen de toerismesector en over mogelijke wegen naar herstel na de harde klappen die de sector dit jaar heeft gehad. Toch gaat het de komende dagen niet alleen over de problemen die spelen in de branche, ook wordt er gesproken over de toekomst van het toerisme: innovatie, technologie en duurzaamheid zijn daarin belangrijke speerpunten.

De Tourism Innovation Summit is opgericht om de laatste technologische ontwikkelingen en trends binnen de toeristische sector te bespreken. Koning Felipe moest verstek laten gaan, omdat hij een paar dagen eerder in zelfisolatie is gegaan na contact met een persoon die besmet bleek met het coronavirus. Het congres duurt nog tot vrijdag.

LEES OOK:

Máxima geniet van muzikale optredens van schoolkinderen

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.