×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koningin Letizia naar Senegal

  Koningin Letizia naar Senegal

  Koningin Letizia verblijft van maandag tot en met donderdag in Senegal. Het werkbezoek van de Spaanse koningin staat in het teken van de Spaanse inspanningen die gericht zijn op de bevordering van democratie, plattelandsontwikkeling, voedselzekerheid en de mensenrechten in het Afrikaanse land.


  Letizia bezoekt verschillende projecten in de Senegalese hoofdstad Dakar en Ziguinchor, de grootste stad van het zuiden.

  Koningin Letizia wordt maandagmiddag verwacht op de luchthaven van Dakar, waar ze zal worden ontvangen door Marème Faye Sall, de echtgenote van de president Macky Sall.

  11 december 2017 - 12:34