×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Juan Carlos bij presentatie zeilschip

  Koning Juan Carlos bij presentatie zeilschip

  De gepensioneerde koning Juan Carlos van Spanje heeft in de Galicische havenstad Sanxenxo de presentatie bijgewoond van het zeilschip Nuevo Bribón.


  Juan Carlos is beschermheer van het Spaanse zeilteam dat met het nieuwe schip deelneemt aan de wereldkampioenschapen in de 6M-klasse, die in september in het Canadese Vancouver worden gehouden.

  Het schip is gebouwd door de eigenaar José Álvarez. Ook burgemeester Gonzalo Pita van Sanxenxo, waar de vader van koning Felipe graag zeilt, was bij de presentatie van het schip aanwezig.

  27 mei 2017 - 13:48