×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe steunt Frankrijk na aanslag

  Koning Felipe steunt Frankrijk na aanslag

  Koning Felipe van Spanje heeft zijn steun aangeboden na de aanslag in Nice donderdagavond. "Spanje biedt volledige steun aan het Franse volk en de autoriteiten na de wrede misdaad in Nice", zo twitterde het Spaanse koningshuis.


  Zeker 70 mensen kwamen om het leven nadat een vrachtwagen inreed op het publiek van een vuurwerkshow voor de feestdag 14 juli. De chauffeur werd doodgeschoten door de politie.

  15 juli 2016 - 07:26