×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe reikt sportawards uit

  Koning Felipe reikt sportawards uit

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben maandag de jaarlijkse sportprijzen uitgereikt in het koninklijk paleis El Pardo in Madrid. Dat gebeurde in het bijzijn van koning Juan Carlos en koningin Sofia.


  De Premios Nacionales del Deporte worden toegekend aan de beste Spaanse atleten. De winnaars werden in oktober al bekendgemaakt maar mochten maandag hun bokaal, vernoemd naar leden van het koninklijk huis, in ontvangst nemen. Ze kregen de awards op basis van hun prestaties in 2015.

  De Koning Felipe-prijs voor beste sportman ging naar kunstschaatser Javier Fernández López, atlete Ruth Beitia ontving de Koningin Leitizia-prijs voor beste sportvrouw terwijl tennisster Garbiñe Muguruza de Koning Juan Carlos-prijs kreeg voor beste doorbraak. FC Barcelona-voetballer Andrés Iniesta nam de Koningin Sofia-prijs in ontvangst vanwege zijn sportiviteit.

  23 januari 2017 - 14:40