×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe prijst ‘kampioenen’ na verlies

  Koning Felipe prijst ‘kampioenen’ na verlies

  Het Spaanse elftal werd maandag uitgeschakeld op het Europees kampioenschap voetbal, maar volgens koning Felipe zijn de mannen toch kampioenen. Via Twitter reageerde Felipe op de wedstrijd.


  “Jullie zijn kampioenen, bij winst en verlies”, liet de koning noteren. Felipe, die twee weken geleden nog op de tribune zat bij de groepswedstrijd Spanje – Tsjechië, voegde daaraan toe ‘altijd’ achter het nationale elftal te staan.

  Spanje had dit jaar voor de derde keer op rij het EK op zijn naam kunnen schrijven, maar de Italiaanse ploeg bleek maandagavond in de achtste finale te sterk. Italië won in Saint-Denis, een voorstad van Parijs, met 2-0.

  28 juni 2016 - 00:11