×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koning Felipe opent expositie

  Over Spaanse kolonisatie van Amerika

  Koning Felipe opent expositie

  In de nationale bibliotheek van Spanje is sinds vrijdag een expositie te zien over de Spaanse kolonisatie van Amerika. De nieuwe Spaanse koning Felipe mocht donderdag de tentoonstelling openen, met onder anderen de Spaanse minister van Onderwijs José Ignacio Wert.


  Op de expositie is onder meer een schaalmodel te zien van Manhattan in New York met daarop alle locaties van het werk van de Spaanse architect Rafael Guastavino (1842-1908). De tentoonstelling bevat ook cartografische documenten die onbekend zijn bij het grote publiek, maar volgens de directeur van de Biblioteca Nacional de España van groot belang zijn in de geschiedenis van Spanje en van de Verenigde Staten.

  De tentoonstelling heet officieel Diseñar América: el trazado español de los Estados Unidos. Bezoekers kunnen er tot 12 oktober terecht.

  4 juli 2014 - 12:13