×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos weer thuis na knie-operatie

  Juan Carlos weer thuis na knie-operatie

  Juan Carlos van Spanje zal naar eigen zeggen de 100 meter niet meer hardlopen, maar hij is er wel zeker van dat hij beter zal kunnen wandelen met een nieuwe knie. Gisteren werd het voormalige Spaanse staatshoofd ontslagen uit het ziekenhuis in Madrid, waar hij zaterdag een nieuwe knie-prothese kreeg.


  Bij zijn vertrek uit het ziekenhuis Sanitas La Moraleja maakte Juan Carlos grappen. 'De 100 meter zal ik wel niet meer kunnen doen, maar ik zal wel beter kunnen lopen', grapte de koning-emeritus die thuis in het paleis Zarzuela verder mag herstellen en revalideren, meldt El País.

  De tachtigjarige vader van de Spaanse koning Felipe verbleef vier dagen in het ziekenhuis om zijn knieprothese die hij in 2011 kreeg, te laten vervangen. De afgelopen dagen kreeg hij veel bezoek, onder meer van zijn vrouw Sofia, zijn zoon koning Felipe en schoondochter koningin Letizia. Op zondag kwamen ook zijn kleinkinderen langs, prinses Leonor en prinses Sofia.

  11 april 2018 - 09:40