×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos neemt afscheid van Bahrein

  Spaanse koning haalt banden met golfstaat aan

  Juan Carlos neemt afscheid van Bahrein

  De Spaanse koning Juan Carlos heeft zijn tweedaagse bezoek aan Bahrein afgerond. Hij werd door koning Hamad naar het vliegtuig begeleid.


  Tijdens het bezoek werden de economische banden tussen Spanje en de Golfstaat aangehaald. Koning Juan Carlos bezocht daartoe onder meer het Bahrain-Spain Business Forum, een zakelijk congres waarbij behalve kroonprins Salman van Bahrein ook vertegenwoordigers van het Spaanse en Bahreinse bedrijfsleven en de politiek aanwezig waren.

  De kroonprins zei volgens Gulf Daily News dat Bahrein de Spaanse bedrijven met open armen verwelkomt als zij zaken willen doen. Hij wees onder meer op het goed opgeleide Bahreinse personeel en de transparante regelgeving in het land. Ook benadrukte Salman dat Spanje en de Arabische wereld al eeuwenlang met elkaar verbonden zijn.

  Koning Juan Carlos is bezig aan een rondreis door het Midden-Oosten. Eerder deed hij Koeweit en de Verenigde Arabische Emiraten aan en de komende tijd staan nog bezoeken aan Saoedi-Arabië en Qatar op het programma.

  2 mei 2014 - 16:33