×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos brengt nacht in ziekenhuis door

  Herstel na heupoperatie

  Juan Carlos brengt nacht in ziekenhuis door

  De Spaanse koning Juan Carlos heeft de nacht doorgebracht in het ziekenhuis. Gisteren kreeg hij een nieuwe linkerheup, nadat eerder dit jaar al een tijdelijke prothese was geïmplanteerd. De operatie in het Chiron-ziekenhuis in Madrid is voorspoedig verlopen.


  In september werd bij de koning een tijdelijke kunstheup geplaatst nadat zijn oude kunstheup was gaan ontsteken. Gisterochtend werd Juan Carlos onder algehele verdoving geopereerd en kreeg hij een permanent exemplaar. Het was zijn negende operatie in drie jaar tijd. De koning heeft inmiddels bezoek gekregen van zijn vrouw koningin Sofía en zijn zoon, prins Felipe.

  De vorst moet naar verwachting nog 4 tot 7 dagen in het ziekenhuis herstellen van de ingreep. Daarna revalideert hij nog drie maanden thuis, in het Zarzuelapaleis. In het voorjaar van 2014 zal hij waarschijnlijk weer zonder krukken kunnen lopen.

  22 november 2013 - 14:29