×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Juan Carlos (79) leidt gescheiden leven

  Juan Carlos (79) leidt gescheiden leven

  Koning Juan Carlos is donderdag 79 jaar geworden. Over de viering van de verjaardag van de in 2014 afgetreden Spaanse koning doet het hof geen mededelingen. In de Spaanse media wordt vooral opgemerkt dat Juan Carlos sinds de troonswisseling zich alleen nog met zijn liefhebberijen bezighoudt. Daartoe behoren onder meer zeilen, stierenvechten, autoracen en lekker eten - 'het liefst zo ver mogelijk weg van zijn echtgenote koningin Sofia' zoals website Vozpopuli noteerde.


  De afgelopen jaren waren de gezamenlijke optredens van het koningspaar op de vingers van twee handen te tellen, al zijn er mogelijk nog samenkomsten geweest waarvan de media geen weet had. Juan Carlos en Sofia openden gezamenlijk twee exposities, waren aanwezig bij de presentatie van de autobiografie van koning Simeon en bij de viering van de zeventigste verjaardag van koning Carl Gustaf.

  Beiden waren ook bij de lunch die prinses Beatrix bij een bezoek aan Madrid werd aangeboden, en ook in de familiesfeer kwam het gescheiden levende paar op Mallorca bijeen ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van Juan Carlos' zus Pilar. "Ze waren daar twee dagen, dat moet niet makkelijk zijn geweest", meende Vozpopuli dat verder vaststelde dat koning en koningin elkaar bij andere gelegenheden zoveel mogelijk uit de weg gaan.

  Juan Carlos heeft het voorbije jaren een aantal keren zijn zoon koning Felipe VI vertegenwoordigd bij officiële gelegenheden in Latijns-Amerika, zoals het afscheid van Fidel Castro op Cuba, de installatie van de presidenten van Peru en Guatemala en de ondertekening van het vredesakkoord in Colombia.

  5 januari 2017 - 16:39