×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Intieme rouwmis voor Infanta Pilar

  Kinderen en kleinkinderen van overleden prinses kwamen samen

  Intieme rouwmis voor Infanta Pilar

  Voor de tweede keer deze week is een rouwmis gehouden voor Infanta Pilar, de op 8 januari overleden oudste zus van koning-emeritus Juan Carlos.


  Na een druk bezochte plechtigheid afgelopen woensdag in de basiliek van het koninklijk klooster en paleis El Escorial, was er nu een mis in de Madrileense kathedraal La Almudena.

  Hier kwamen de kinderen en kleinkinderen van de op 83-jarige leeftijd overleden prinses samen, en ook haar jongere zus Infanta Margarita en haar man waren aanwezig. Verder waren het vrienden en bekenden en vertegenwoordigers van goede doelen die door Pilar waren gesteund, die naar de kathedraal waren gekomen. Ook het publiek was welkom in de tegenover het Koninklijk Paleis gelegen godshuis.

  De samenkomst eerder in de week in Escorial, waar zich ook het pantheon van de Spaanse koningen bevindt, had een plechtiger karakter. Hier waren ook de beide Spaanse koningsparen aanwezig, alsmede vertegenwoordigers van tal van konings- en vorstenhuizen onder wie ook prinses Beatrix en de huidige hertog van Alva.

  2 februari 2020 - 15:50