×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Iñaki hoeft niet meteen cel in

  Iñaki hoeft niet meteen cel in

  Iñaki Urdangarin mag zijn hoger beroep buiten de gevangenis afwachten tegen betaling van een borg van 200.000 euro. Die eis heeft de openbaar aanklager donderdagmorgen ingediend bij de rechtbank van Palma de Mallorca. Zijn voormalige zakenpartner Diego Torres kan de gevangenis voorlopig vermijden tegen een borg van 100.000 euro.


  De zwager van de Spaanse koning Felipe en echtgenoot van prinses Cristina werd vorige week veroordeeld tot zes jaar en drie maanden celstraf voor een lange reeks van delicten, waaronder fraude, belastingontduiking en misbruik van invloed. Bij straffen van zes jaar is het gebruikelijk dat het OM inhechtenisneming vraagt om te voorkomen dat de veroordeelde in afwachting van hoger beroep naar het buitenland uitwijkt.

  In het geval van Iñaki is dat vluchtgedrag onaannemelijk geacht. Hij was donderdag ook aanwezig in de rechtbank, waar veel media hem stonden op te wachten. Iñaki zal zich wel periodiek moeten melden bij de rechter. Echtgenote Cristina, die werd vrijgesproken van medeplichtigheid, bevond zich in Barcelona waar ze haar werkgever La Caixa bezocht. Cristina werkt sinds enkele jaren vanuit Genève, om met haar gezin afstand te houden tot de Spaanse media.

  23 februari 2017 - 12:48