×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Gepantserde auto Juan Carlos geveild

  Gepantserde auto Juan Carlos geveild

  Een gepantserde, in originele staat verkerende, auto van de voormalige Spaanse koning Juan Carlos I staat te koop. Veilingsite CataWiki verkoopt de Mercedes Benz per opbod. De veiling loopt tot zondag.


  De 39 jaar oude Mercedes 450 SEL wordt verkocht inclusief Spaanse vlaggetjes en sirene. Met het oog op zijn bijzondere eigenaar en de roerige jaren na het einde van Francisco Franco's dictatuur, werd de auto volledig opgetrokken uit een kogelwerend pantser. De vijf meter lange Mercedes is op dit moment in het bezit van een Spaanse autohandelaar.

  CataWiki verwacht dat Juan Carlos' auto een bedrag tussen de 40.000 en 50.000 euro oplevert. Op dit moment staat de teller op 16.000 euro.

  6 september 2017 - 13:11