×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Geen buitenlandse gasten bij beëdiging Felipe

  Ook geen religieuze plechtigheid

  Geen buitenlandse gasten bij beëdiging Felipe

  Als de Spaanse koning Juan Carlos afstand doet van de troon en wordt opgevolgd door zijn zoon, prins Felipe, worden voor de beëdiging geen buitenlandse gasten of leden van andere koningshuizen uitgenodigd. Ook is er geen religieuze plechtigheid om de inhuldiging van de nieuwe Spaanse koning te vieren. Dat heeft het Spaanse hof meegedeeld.


  Felipe legt de eed af in een speciale zitting van het parlement. Het staat nog niet vast, wanneer dat gebeurt. Mogelijk wordt het woensdag 18 juni.

  De 46-jarige Felipe is het derde kind van Juan Carlos, nadat hij eerst twee dochters had gekregen. In Spanje is het gebruikelijk dat mannelijke troonopvolgers voorrang krijgen.

  5 juni 2014 - 14:06