×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe viert nationale feestdag Spanje

  Felipe viert nationale feestdag Spanje

  Koning Felipe viert woensdag samen met zijn gezin de nationale feestdag van Spanje. De Spaanse koning neemt in Madrid het militair defilé af. Dat doet hij in het bijzijn van zijn echtgenote koningin Letizia en hun twee dochters Leonor en Sofia.


  Op de Plaza de Cánovas del Castillo neemt het koninklijk gezin plaats op de tribune, waarna er honderden Spaanse strijdkrachten langs marcheren. Het militair defilé is altijd een van de belangrijkste momenten op de Spaanse feestdag en wordt gevolgd door een eerbetoon aan de vlag.

  Na het defilé gaat het koningspaar naar het Koninklijk Paleis in Madrid voor een uitgebreide receptie.

  12 oktober 2016 - 12:43