×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe verbiedt familie te werken voor privébedrijven

  Na aanklacht tegen prinses Cristina en Iñaki Urdangarín

  Felipe verbiedt familie te werken voor privébedrijven

  De Spaanse koning Felipe heeft zijn familie verboden nog langer voor privébedrijven te werken. Dat meldden bronnen rond het Spaanse koninklijk huis maandag.


  Het verbod geldt alleen voor de directe familieleden van de koning, onder wie zijn echtgenote koningin Letizia (41), de twee dochters van het koninklijk paar, zijn vader koning Juan Carlos (76) en diens echtgenote Sofia (75).

  Felipe (46) volgde in juni zijn vader Juan Carlos op. In juli werden Felipes jongste zus Cristina en haar man Iñaki Urdangarín aangeklaagd wegens belastingontduiking en witwassen. De twee zouden enkele miljoenen aan publieke middelen hebben verduisterd via de liefdadigheidsstichting Noós, waarvan Urdangarín bestuurder was. Beiden ontkennen zich aan strafbare feiten schuldig te hebben gemaakt.

  28 juli 2014 - 16:07