×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe slaat zeilwedstrijden Mallorca over

  Spaanse koning laat zich informeren over politieke zaken

  Felipe slaat zeilwedstrijden Mallorca over

  Koning Felipe laat maandag staatszaken voorgaan en slaat de zeilwedstrijden om de Copa del Rey, de Koningsbeker, over. De regeringsleider van de autonome en naar zelfstandigheid strevende regio Catalonië zou maandag regionale verkiezingen aankondigen waarbij impliciet de toekomst van Spanje op het spel staat. In dat licht oordeelde de koning het verstandig de dag door te brengen in paleis Marivent om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


  Felipe ging 's morgens vroeg wel naar de Club Náutico de Palma om de zeilploeg van het marinezeilschip 'Aifos' (de naam Sofia achterstevoren geschreven) succes te wensen. De koning zal de komende dagen een aantal keren op Aifos meevaren, en hij wilde aanwezig zijn bij de voorbereidingen op de eerste race. Ook had hij een ontmoeting met clubpresident Javier Sanz, die hem bijpraatte over het deelnemersveld. Aan de Copa del Rey hebben nog nooit zoveel boten deelgenomen.

  De koning had zondag overigens al een beetje van het mooie weer op de Balearen-eilanden kunnen genieten, meldt maandag La Vanguardia. Samen met zijn gezin, koningin Sofia, zus prinses Elena en haar twee kinderen en de vier kinderen van de afwezige prinses Cristina, maakte Felipe een uitstapje naar het eiland Cabrera.

  3 augustus 2015 - 14:30