×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe ontvangt politicus Sanchez in audiëntie

  Gesprek van een uur op La Zarzuela

  Felipe ontvangt politicus Sanchez in audiëntie

  De Spaanse koning Felipe heeft dinsdagochtend bezoek gekregen van Pedro Sanchez, secretaris-generaal van de Spaanse Socialistische Arbeiderspartij (PSOE). Dat schrijft de Spaanse krant El Mundo.


  Het was de eerste keer dat koning Felipe en Sanchez elkaar spraken, het gesprek vond plaats op het paleis La Zarzuela in Madrid. De koning ontving de politicus in de audiëntiezaal, nadat ze elkaar de hand hadden geschud en voor de fotografen hadden geposeerd, vertrokken ze naar de werkkamer van de koning. De ontmoeting duurde ruim een uur en de sfeer was volgens de krant 'zeer hartelijk'.

  29 juli 2014 - 13:17