×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe ontvangt hoofd malariaprogramma

  WHO-onderzoeker Pedro Alonso op audiëntie bij koning

  Felipe ontvangt hoofd malariaprogramma

  Koning Felipe heeft donderdag bezoek gekregen van Pedro Alonso, het hoofd van het WHO Global Malaria Program. De Spaanse koning ontving zijn gast in het La Zarzuela-paleis in Madrid.


  De Spaanse onderzoeker heeft volgens de Spaanse krant El Mundo een goede relatie met het koningshuis, hij heeft de koning al vaker tijdens bijeenkomsten ontmoet. De krant meldt ook dat koning Felipe met dit bezoek echt weer is begonnen aan zijn publieke activiteiten na zijn vakantie.

  Onderzoeker Alonso werd eerder dit jaar benoemd als hoofd van het programma van de wereldorganisatie van de Verenigde Naties. In 2008 won hij een prijs voor zijn strijd tegen malaria in Mozambique.

  28 augustus 2014 - 14:19