×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe, Letizia en dochters op Mallorca

  Felipe, Letizia en dochters op Mallorca

  De Spaanse koning Felipe heeft maandag met zijn gezin geposeerd tijdens het traditionele persmoment op Mallorca. De vorst ging bij het Marivent paleis op de foto met zijn echtgenote koningin Letizia en hun dochters, prinses Leonor en prinses Sofía.


  Het gezin is voor hun zomervakantie neergestreken op het eiland Mallorca, waar de koning onder meer deelneemt aan zeilwedstrijden tijdens de 36e Copa del Rey. Ook koningin Sofia, de moeder van Felipe, viert vakantie op Mallorca. Zij kwam al eerder samen met haar jongere zus Irene.

  Het koninklijk gezin zal niet de hele vakantie op het eiland in de Middellandse Zee doorbrengen. Felipe en Letizia gaan nog met hun dochters naar een voor de media onbekende bestemming.

  31 juli 2017 - 21:07