×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe feliciteert Colombia met Nobelprijs

  Felipe feliciteert Colombia met Nobelprijs

  De Spaanse koning Felipe heeft de Colombiaanse president Juan Manuel Santos en de bevolking van het land gefeliciteerd met de Nobelprijs voor de Vrede. Felipe is in Colombia, waar de staatshoofden en regeringsleiders van Ibero-Amerikaanse landen elkaar vrijdag en zaterdag treffen.


  De Spaanse koning bedankte Colombia voor het organiseren van de topconferentie. “Ik maak van deze gelegenheid gebruik om onze hoop uit te spreken dat de vrede waar de Colombianen zo hard aan hebben gewerkt binnenkort wordt bereikt”, zei Felipe in een toespraak. De Spaanse vorst zei dat Colombia ‘altijd’ mag rekenen op steun van Spanje.

  Begin deze maand wees de Colombiaanse bevolking een vredesakkoord tussen de regering en rebellenbeweging FARC af in een referendum. De partijen zijn voornemens weer om de tafel te gaan zitten om het nipt afgewezen vredesakkoord te redden.

  29 oktober 2016 - 12:37