×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia openen toerismebeurs

  Spaans koningspaar maakt wandeling langs stands

  Felipe en Letizia openen toerismebeurs

  De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw koningin Letizia hebben woensdag de International Tourism Fair Fitur 2015 in Madrid geopend. Tijdens zijn bezoek aan de internationale beurs voor de toeristische sector hield de koning een toespraak.


  Op de website van de beurs valt te lezen dat er bijna 10.000 bedrijven meewerken uit zo'n 165 landen. Verwacht wordt dat er zo'n 200.000 bezoekers komen. Tijdens hun bezoek maakten de koning en koningin een wandeling over de beurs. Ze gingen daarbij langs bij de stands van onder meer NH Hotels, Iberia en Be Live Hotels. In een volgende hal bekeek het koningspaar het toeristische aanbod in Tunesië, Egypte en Marokko.

  De 35e editie van de beurs duurt nog tot 1 februari.

  28 januari 2015 - 16:55