×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia op de thee bij Trump

  "Hechte vriendschap"

  Felipe en Letizia op de thee bij Trump

  Donald Trump heeft koning Felipe en koningin Letizia van Spanje uitgenodigd in het Witte Huis. Het koningspaar is op 21 april van harte welkom.


  De Amerikaanse president nodigt Felipe en Letizia uit om “de hechte vriendschap” en gedeelde geschiedenis tussen de Verenigde Staten en Spanje te vieren. Daarnaast hoopt Trump dat beide landen samen kunnen blijven optreden in moeilijke kwesties. Hij wil die samenwerking onderstrepen tijdens het bezoek.

  LEES OOK:

  Op de thee

  De koning en koningin waren in 2018 ook al in het Witte Huis. Het koningspaar ging toen op de thee bij Donald en zijn echtgenote Melania.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  12 februari 2020 - 13:50