×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia bij uitvaart na busongeluk

  Spaans koningspaar sprak met nabestaanden van de 14 slachtoffers

  Felipe en Letizia bij uitvaart na busongeluk

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje woonden maandag de begrafenis bij van de slachtoffers van het busongeluk van afgelopen zaterdagavond. Het koningspaar sprak er onder anderen met de nabestaanden van de veertien slachtoffers.


  De begrafenis van de slachtoffers was in Bullas in de provincie Murcia in het zuidoosten van Spanje. Het is het zwaarste verkeersongeluk in Spanje in meer dan tien jaar tijd. De regio Murcia riep zondag drie dagen van rouw uit vanwege het drama.

  De bus viel door een nog onbekende oorzaak van een helling 15 meter naar beneden. Het ongeluk gebeurde kort voor 23.30 uur, toen de bus terugreed van Madrid naar Bullas. Er zaten meer dan vijftig mensen uit Bullas in de bus, die gehuurd was door een groep jongeren. Ze kwamen terug van een religieuze excursie in Madrid. De 36-jarige priester van Bullas, die de reis had georganiseerd, is een van de slachtoffers.

  10 november 2014 - 14:17