×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia bij opening academisch jaar

  Spaans koningspaar bij Toledo Technology Academy

  Felipe en Letizia bij opening academisch jaar

  Koning Felipe en koningin Letizia van Spanje hebben dinsdag de openingsceremonie bijgewoond van het academisch jaar. Ze kwamen hiervoor naar de Toledo Technology Academy.


  Buiten onthulde de Spaanse koning in het bijzijn van zijn echtgenote en de Spaanse minister van Onderwijs, José Ignacio Wert een gedenkplaat. Binnen luisterde het koningspaar naar toespraken.

  Even ten noorden van Toledo, in de hoofdstad Madrid, werd dinsdag de ontwerp-Rijksbegroting naar buiten gebracht. Daarin staat dat koning Felipe volgend jaar over een budget van 7,78 miljoen euro kan beschikken. Dit budget is vergelijkbaar met het bedrag dat zijn vader Juan Carlos voorheen kreeg.

  30 september 2014 - 20:44