×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe en Letizia bij jubileum krant El Mundo

  Koningspaar woonde ook uitreiking journalistieke prijzen bij

  Felipe en Letizia bij jubileum krant El Mundo

  De Spaanse koning Felipe en zijn vrouw Letizia waren maandag aanwezig bij een gala ter ere van de 25ste verjaardag van de Spaanse krant El Mundo. Het evenement vond plaats in Madrid.


  Tijdens het gala werden ook voor de 13e keer journalistieke prijzen uitgereikt. Die eer viel dit jaar ten deel aan Javier Espinosa, Marc Marginedas en Ricardo García Vilanova.

  De Spaanse website Semana weet overigens nog te melden dat koningin Letizia maandag dezelfde jurk droeg als op 24 september tijdens een ontmoeting van haar en haar man met president Obama in New York.

  21 oktober 2014 - 10:58