×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felipe bij afstudeerplechtigheid marine

  Spaanse koning bezoekt opleidingsinstituut

  Felipe bij afstudeerplechtigheid marine

  De Spaanse koning Felipe VI is donderdag in Cadiz bij het opleidingsinstituut voor onderofficieren van de marine, de ‘Escuela de Suboficiales de la Armada’.


  Hij woont daar de diploma-uitreiking bij van de net afgestudeerde onderofficieren. Eerder deze maand was de koning al bij soortgelijke plechtigheden van de landmacht in Zaragoza en de luchtmacht in Léon.

  Anders dan de Nederlandse koning Willem-Alexander is de Spaanse koning ook opperbevelhebber van de strijdkrachten. Een van de eerste handelingen van Felipe als koning was dan ook het afnemen van een kort militair defilé meteen aansluitend op zijn installatie in het parlement.

  Hij droeg bij de eedaflegging ook een militair uniform en had eerder die dag van zijn vader koning Juan Carlos de bij het opperbevelhebberschap behorende sjerp gekregen.

  10 juli 2014 - 16:09