×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Felicitaties koning Felipe aan World Pride

  Felicitaties koning Felipe aan World Pride

  De Spaanse koning Felipe heeft dit weekend zijn felicitaties overgebracht aan World Pride in Madrid. De Spaanse hoofdstad is toneel van het tiendaagse World Pride Festival, met als hoogtepunt een mars voor homorechten.


  "We feliciteren alle deelnemers en alle instellingen en diensten die zorgen voor het bewerkstelligen van het feestelijke #WorldPride2017Madrid", twitterde koning Felipe.

  Volgens de organisatie van het festival liepen honderdduizenden mensen uit de hele wereld mee in de parade op zaterdag.

  2 juli 2017 - 22:05