×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De zus van Juan Carlos is opgenomen in het ziekenhuis

  Wat is er aan de hand met de tante van koning Felipe?

  De zus van Juan Carlos is opgenomen in het ziekenhuis

  Het gaat niet goed met de gezondheid van de oudste zus van koning Juan Carlos van Spanje.


  Verschillende Spaanse media melden dat Infanta Pilar (83) maandag werd opgenomen in een ziekenhuis in Madrid. De zus van Juan Carlos en tante van de huidige koning Felipe worstelt al langere tijd met haar gezondheid.

  LEES OOK:

  Onduidelijkheid over gezondheid van zus Juan Carlos

  De prinses, hertogin van Badajoz, ligt in het Ruber International Hospital. Het is onduidelijk wat de reden van haar opname is. Vorig jaar februari lag Pilar drie weken in een ziekenhuis in Madrid met een ernstige darmaandoening. In mei werd bekend dat bij haar darmkanker is vastgesteld, waarna in september een ziekenhuisopname op Mallorca volgde.

  7 januari 2020 - 11:40