×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De zus van Juan Carlos is opgenomen in het ziekenhuis

  Wat is er aan de hand met de tante van koning Felipe?

  De zus van Juan Carlos is opgenomen in het ziekenhuis

  Het gaat niet goed met de gezondheid van de oudste zus van koning Juan Carlos van Spanje.


  Verschillende Spaanse media melden dat Infanta Pilar (83) maandag werd opgenomen in een ziekenhuis in Madrid. De zus van Juan Carlos en tante van de huidige koning Felipe worstelt al langere tijd met haar gezondheid.

  LEES OOK:

  Onduidelijkheid over gezondheid van zus Juan Carlos

  De prinses, hertogin van Badajoz, ligt in het Ruber International Hospital. Het is onduidelijk wat de reden van haar opname is. Vorig jaar februari lag Pilar drie weken in een ziekenhuis in Madrid met een ernstige darmaandoening. In mei werd bekend dat bij haar darmkanker is vastgesteld, waarna in september een ziekenhuisopname op Mallorca volgde.

  7 januari 2020 - 11:40