×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De pijnlijke handen van Letizia

  Rechterhand Spaanse koningin rood van het handenschudden

  De pijnlijke handen van Letizia

  Bijna drieduizend handen moesten de kersverse koning Felipe en koningin Letizia van Spanje afgelopen week schudden. Het koningspaar hield in de Troonzaal van het koninklijk paleis in Madrid een receptie na Felipes proclamatie tot koning. Daarbij mochten alle gasten het koningspaar de hand schudden. Als we de foto's mogen geloven, moet dat vooral voor de koningin een pijnlijke ervaring zijn geweest.


  Hoewel Letizia de hele tijd bleef glimlachen, had ze aan het eind van de receptie rode striemen op haar handen. Volgens het Spaanse weekblad Semana werden die veroorzaakt doordat veel gasten – met grotere handen dan die van de koningin – de frêle handen van Letizia te stevig vastpakten. Het was dan ook niet verwonderlijk dat Letizia tussendoor een paar keer moest pauzeren.

  26 juni 2014 - 10:26